Long time no see

Hallo allemaal,

Het is al weer even geleden sinds ik een bestuurspraat heb geschreven, 17 december was de laatste keer. Sindsdien is er een hoop gebeurt (no shit), en ook komt er nog een boel aan.
Ten eerste hebben we natuurlijk de kerstvakantie met het kerstdiner gehad. Het kerstdiner was vanzelfsprekend een grote gezellige avond met vele bekende gezichten. Ook leuk is daarna cocktails gaan drinken met iedereen bij Extrablatt, die nu niet meer is helaas. Kerstvakantie was wel echt een vakantie die ik nodig had, stress van grote periode daarvoor even wegwerken en even geen zorgen in je achterhoofd hebben. Oud en nieuw heb ik voor de verandering eens in Enschede gevierd, en dit was een van de leukste oud&nieuws die ik heb gehad.
Na de kerstvakantie kwam de LED-borrel, een borrel waar ik met mensen van Archimedes, Oxytoc en Ident al een paar maanden mee bezig was. Natuurlijk was het een boel gestress omdat niet alles liep zoals je zou willen, maar naar mijn idee was het een succes.
Ondertussen is ook de nieuwe website gelanceerd, de website waar ik nu mijn bestuurspraat op aan het maken ben. Ik hoop oprecht dat ik zo een manier kan vinden om dit online te zetten anders ben ik dit nu allemaal voor niets aan het typen. Maar ik kan wel zeggen; het is een prachtige website, dat heeft onze WebCie lekker neergezet.
De internationale studiereis was ook echt prachtig, de uitzichten die we vanaf boven op een berg hebben kunnen zien, de geweldige bedrijven waar we zijn geweest en natuurlijk de gezellige avonden in willekeurige barretjes door budapest heen. Wel jammer dat ik nu niet met jullie mee kan praten over hoe grote marteling de projectweek, maar achja, you win some you lose some.
Er zijn natuurlijk de afgelopen tijd ook minder gigantische evenementen geweest zoals de bordspellen avond en het bowlen, tuurlijk was ik er bij beide bij en heb ik er enorm van genoten.

Nu ik erover nadenk kan ik wel door blijven gaan over wat er allemaal is gebeurt de afgelopen weken. Maar waar het echt om draait is dat ik echt genoten heb van de afgelopen tijd. Nu wij als bestuur verder moeten met de voorbereidingen voor de HALV loopt de rust ten einde. Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen genieten van het lezen van mijn bestuurspraat en dat het niet zo’n marteling is als het schrijven ervan. En natuurlijk heb nog een fijne week en veel succes met het nieuwe kwartiel.

-Noah