Vanalles en nog wat

Lieve Wattjes,

Deze keer had ik echt geen idee waar ik mijn bestuurspraat over ging doen. Vanmiddag was het extreem druk op werk, 5 nieuwe leerlingen die allemaal 1 op 1 begeleiding nodig hebben, waarna ik geen eens tijd had om mijn eigen planner bij te werken. Daarom zit ik nu lekker in mijn bed Winnie the Pooh te kijken. Best rustgevend, lekker simpele kinderfilm. Eigenlijk is Pooh echt niet heel slim, hij ziet aan een spoor dat hij volgt, dat er iets achter hem aanloopt. Dit was knorretje.. Letterlijk hij volgde knorretjes spoor, terwijl knorretje met hem mee liep.
Maar ach, we voelen ons allemaal wel een keer zoals Pooh.
Dit weekend had ik weer zo’n dag, zaterdag heb ik bijna heel de dag aan mijn excel tentamen zitten studeren. Misschien niet de meest slimme dag, aangezien ik vrijdag avond een 21 diner had van een vriendinnetje van thuisthuis. Zaterdags was ik dus niet heel capabel. Excel wilde dan ook echt niet meewerken (altijd de computer de schuld geven), zelf een formule voor een automatische berekening voor de hele tabel kreeg ik ruzie met excel.
Misschien moet ik ook maar gewoon weg blijven van computers en ze alleen gebruiken voor online shoppen en netflix.

Maar wel weer iets om naar uit te kijken, na mijn tentamen op donderdag kan ik lekker chillen. Vrijdags natentamenfeest bij Audentis, ‘s zaterdags de verjaardag van mn oma en ‘s zondags naar Eindhoven om te vertrekken naar Budapest! Echt mega veel zin in de reis, hoop dat de commissie er ook net zo veel zin in heeft als ik. Vooral dat ze niet te veel stressen, dat zou wel naar zijn. Ik hoop echt dat ik bij het raampje mag zitten in het vliegtuig, anders is vliegen echt naar. Het is veel leuker om de hele tijd naar buiten te staren dan of gesandwiched te worden tussen twee mensen of alleen een saai gangpad in te kunnen kijken. Nu zullen de lange mensen onder jullie vast denken, maar gangpad is meer beenruimte. Ja nou daar heb ik geen last van. Met mijn 1.66 klein heb ik altijd wel genoeg been ruimte. Geef mij maar het raampje.

Het liedje van tijgertje zit nu wel in mn hoofd.
‘Het leukste van tijgertjes iiiiiiiss, is dat ik de enige beeeeeeen.’

Dikke knuffels,
Anique