Budapest

Hallo allemaal,

Daar ben ik, Gerben, vanuit Budapest.
Momenteel zit ik op de bank in ons appartement in het hostel, samen met onze voorzitter Anja.
Vandaag hebben we een hele reis gemaakt door Budapest, al met al zal het zo’n 16 kilometer lopen geweest zijn. Maar we hebben wel prachtige dingen gezien. Zoals de burcht van Budapest, het citadel, het parlementsgebouw, het heldenplein en de grote markthal.

Of terwijl, er is genoeg te zien in Budapest…. Morgen gaan we naar Nokia en woensdag gaan we kijken bij de universiteit en een brouwerij. Als laatste gaan we donderdag een grot bezoeken en dan is het vrijdag al weer tijd om terug te vliegen naar Nederland, jammer genoeg.

Foto’s zullen jullie vanzelf langs zien komen en man wat zijn er veel foto’s gemaakt al. Maar daar moeten we dus nog eventjes op wachten.

Tot snel,
Gerben