Babbels en thee

Lieve Watt-jes,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie van mij een bestuurspraat hebben gehad. Bij deze Hello It’s me. De laatste tijd zit ik altijd weer ‘s ochtends in t hok voor de roddel ronde van 9 tot 11, dan zit ik daar met m’n kopje thee/koffie te wachten op jullie lieve leden wanneer jullie komen. Helaas word dit steeds minder en minder, waar moet ik dan m’n roddels vandaan halen? Nu zit ik te denken, misschien moet ik jullie gaan lokken. Een spoor van chocola of bier uit zetten. Ik heb gehoord dat koffie ook wel werkt, maar ook een heel geheim product schijnt heel goed hiervoor te zijn. Nu ga ik proberen die te bemachtigen voordat ze op zijn. De studiepunten. Een heel zeldzaam product moet ik zeggen, ze zijn maar enkele periode’s in het jaar te verkrijgen. Maar misschien als ik een docent zou ontvoeren dat die ze me dan wel zou geven. Ik ga dit proberen. Heeft er iemand tips? Ik zie ze graag op com.internationaal@svwatt.com.

Danku, dan ga ik nu een spoor uit zetten.
Dikke knuffel,
Anique