Koningsnacht

Hallo allemaal, het werd maar weer eens tijd dat ik op de bestuurspraat pagina verscheen. Het is al weer een tijdje geleden dat ik hier wat heb geschreven en daardoor is er ook ongelooflijk veel gebeurt. Maar voordat ik het ga hebben over wat er gebeurt is wil ik zeggen dat ik enorm veel zin heb in kingsnight vanavond. Ikzelf moet achter de bar komen helpen en zal dus niet te veel gaan feesten, maar alsnog houdt ik altijd van het zien van dronken gezichten en mensen die veel te blij worden wanneer je ze het biertje geeft waar ze zo ongelooflijk zin in hebben.

De laatste tijd zijn er een boel dingen gebeurt een paar met het bestuur en een paar algemene. Iets wat natuurlijk iedereen heeft meegemaakt is pasen, ik ging dit pasen voor de verandering weer een keer langs thuis thuis. Toen ik hier eenmaal was en ook weer een beetje tot rust was gekomen kwam mijn moeder ineens met het idee om een escape room te doen, natuurlijk had ik daar harstikke veel zin in en was het ook een geweldige ervaring weer.
Maar dit is niet de enige escape room die ik de laatste tijd heb gedaan, een paar weken terug leek het mijn bestuursgenoten leuk om weer een keer een teambuilding te plannen, tijdens deze teambuilding werden we opgesloten in een of ander kantoor waar wij door middel van de vlaggen van verschillende landen en een aantal rare puzzels een uitweg moesten vinden. Ook dit was een geweldig succes, ookal werd het wel erg snel erg chaotisch.

Het lijstje blijft maar door gaan: Gala, wat was dat weer geweldig dit jaar. En wanneer je na een avond alles wat je maar wilt drinken de dag daarna nog een verjaardags-barbeque hebt is het weekend ook weer compleet.
Ook heeft de SjaarCie nog een keertje bounz georganiseerd, wie wist dat je bij trefbal op trampolines zoveel rare tactieken kan bedenken en zon bijzondere manier van teamwork kan creëren.

Ik heb eigenlijk nog wel 1 of 2 onderwerpen waar ik wat over zou willen zeggen maar het schijnt zo te zijn dan sommige van mijn bestuurspraten ondragelijk lang zijn dus ik zal het hier vandaag maar bij houden. Ik hoop dat je een kort kijkje in mijn afgelopen maand weer even leuk vond en dat je vanavond en morgen met veel plezier mag vieren.

~Noah