Toedeloe stress

Lieve leden,

Afgelopen weken was ik enorm moe en gestresst, kortom ik ben een echte bestuurder! De meeste stress kwam door de HALV, die eigenlijk ontzettend goed ging! Wij waren na 5 uur vergaderen al klaar! Ik ben in ieder geval tevreden en blij met mijn bestuur 😉
Maar naast de HALV waren en genoeg leuke dingen om de HALV even te vergeten. Zo hebben we teambuilding van de activiteitencommissie gehad en heeeerlijk gegeten bij de Fusting, heb ik donderdag weer lekker kunnen eten van de MA-ITaart en vrijdag nog een keer kunnen eten en bowlen bij de alumni activiteit. Leuk om de oud leden, waaronder een oprichter van de vereniging weer eens te zien.

Nu de HALV voorbij is heb ik eindelijk weer eens tijd gehad voor schoolwerk! Gelukkig maar want school is als bestuurder van een studievereniging niet geheel onbelangrijk (ongeveer dan). Maarrrr voordat het serieuze werk weer begint en de tentamens langzamerhand in beeld gaan komen, gaan we eerst opzoek naar KANDI’S!!! Dus kom allemaal naar de BIB volgende week woensdag!!!

Kusjes van jullie voorzitter!

Ps. Staat er nou iets nieuws in het verenigingshok?