Tentamenstresssss

Hoi lieve leden,

Helaas bevinden wij ons allemaal in de zwartste weken van ieder kwartiel… Tentamenweken. Ook ik moet er aan geloven, en doe deze week een poging om wat studiepunten te halen. Niet zonder stress helaas. Maar ik zou ook geen goede student zijn, als ik niet alles tot het einde zou uitstellen 😉 Hopelijk overleven jullie deze twee weken ook. Gelukkig voor ons hebben wij iets om naar uit te kijken! De internationale studiereis! Nog 2 weekjes en dan is het zover! Even lekker bijkomen in Boedapest van al die tentamenstress. Veel beter dan een hele week opgesloten te zitten op Saxion met de internationale projectweek…. Sterkte iedereen die die week moet overleven. Gelukkig voor jullie kunnen jullie je aan het einde van de week helemaal kapot zuipen op de terugkomborrel, waar ik ook zeker aanwezig zou zijn om de studiereis af te sluiten.

Ik hoop dat jullie allemaal de komende weken overleven! Succes! (jullie kunnen het! of niet..)

Kusjes van jullie voorzitter