In slaap vallen met Isaija

De laatste tijd kan ik heel goed in slaap vallen. Ik moet er bij vertellen dat ik er wel een heel ritueeltje bij heb, dit is mijn perfecte voorbereiding. Je begint met lekker, warm slaap thee’tje. Heel handig dat warme thee want vervolgens ga je voor een korte wandeling buiten, ik ga dan zelf graag een stukje longboarden. Daarna ga ik nog even mijn vrienden een fijne nachtrust wensen die nog online zijn op discord terwijl mijn kamerlampen aan het dimpen zijn en mijn air diffuser rustgevende essentiële anti corona olies aan het diffusen is. Wanneer ik er genoeg van heb gehad haal ik mijn verkoelende oogmasker uit de koelkast en ga ik in bed liggen met Peppa, jullie hebben haar op de filmavond kunnen ontmoeten.

Maar is er natuurlijk ook een makkelijkere manier om in slaap te vallen, namelijk heel veel alcohol drinken. Hier heb je er een voorbeeld van.