Een nieuw kwartiel

Hey lieve Wattjes,

Hopelijk zijn we allemaal goed begonnen aan ons tweede kwartiel. Wie weet wat je allemaal te wachten staat. Programmeren? Diep in de boeken duiken? Nieuwe docenten waarvan je niet weet wat je met ze aan moet? Only time can tell. Zolang je de motivatie hoog houdt, en goed aan jezelf denkt (af en toe iets leuks doen enzo 😉 ), dan komt het helemaal goed.

Ook is er volgende week natuurlijk de Nerf Assassin Game, waarbij iedereen elkaar buiten de veilige zones mag beschieten met nerf pistooltjes. Deze activiteit is al meerdere jaren een enorm succes, en zal hopelijk ook dit jaar weer goed bevallen. Dit is een goede manier om als nieuw lid, maar ook als oudere jaars, een beetje bekend te raken met alle nieuwe mensen die je misschien nog niet kent!

Verder hoop ik voor iedereen dat de afgelopen toetsweken goed zijn verlopen, en dat aankomend kwartiel alleen nog maar beter mag gaan!

Met lieve, algemene groetjes,

Björn