Laatste bestuurspraat!?

Lieve Wattjes,

Wat gaat de tijd toch snel, alweer mijn laatste bestuurspraat van dit jaar. Nu moet ik zeggen dat het ergens wel chill is, nu hoef ik mijn creativiteit niet steeds op de proef te stellen om met een leuk stukje aan te komen. Wel is het vreemd dat het jaar nu al voorbij is, na de zomer stage lopen en dan alweer afstuderen. Word ik nu oud? Al die tijd door gebracht in het watthok en dan weer door. Heel vreemd. Ik ben benieuwd hoe het volgende bestuur het gaat doen, denk wel dat het ze gaat lukken. Ben benieuwd of ze het hok weer anders gaan indelen. Maar dat zullen we morgen zien bij de grote hok schoonmaak, het moment dat we er achter komen dat we ontiechelijk veel meuk hebben en dat dan toch weer terug stoppen in de kasten. Want hé, je weet nooit wanneer je het nodig gaat hebben.

Het zomer weer is nu wel een beetje teleurstellend, nu ik echt vrij ben (op jaarverslagen na) is het grijs en regenachtig maar wanneer ik moet werken is het 30 graden en zon. Like hoedan.

Hopen dat het weer op vakantie wat beter word.

Maarja lieve wattjes, mijn inspiratie is op.
Tot woensdag bij de eindejaars bbq.

Dikke knuffel,
Anique