Ledenweekend!

Afgelopen weekend vond het eerste ledenweekend van studievereniging Watt plaats. Het weekend vond plaats in het gehucht Borne, Overijssel. Aldaar in een scouting gebouw hebben wij, ik en een ruim twintigtal Watter, ons goed vermaakt.

Het weekend was gevuld met lichte activiteiten als levend bingo & Hollandse leeuwen. Verder een interessante variant van tikkertje, iets met hoedjes en teams. Ook is er met een klein assortiment voedingswaren(lees pinda’s en spaghetti) gegooid op of in de richting van verscheidene objecten. Vanzelfsprekend werden de beide kamp dagen afgesloten met een ruim assortiment aan alcoholische versnaperingen.

‘Vo voor de ledenweekendcommissie! Volgend jaar weer, ik ben er zeker bij!

Maar helaas, het weekend is voorbij, de trein van het studerende leven dendert weer ongeremd verder. Succes met de laatste weken van dit jaar! En voor hen die gaan: Tot op zeilweekend!

Ludo