Het Secretaris Leven

Ja, het is waar, ik ben terug van weggeweest.
De typfeut, de schrijfmiep, hij wie documenteert, de enige echte Secretaris der Studievereniging Watt.

Nou, wat heb ik eigenlijk gedaan sinds de vorige, goeie vraag, soms weet ik het zelf ook allemaal niet meer.
Na snel te hebben gezocht zag ik dat de vorige tijdens de studiereis was. Ik kan wel zeggen dat deze zeer geslaagd is en momenteel zijn we met de nieuwe commissie bezig voor volgend jaar, dus dan hebben jullie iets om naar uit te kijken. Verder zijn er tussendoor 2 nieuwsbrieven geweest, nog een ALV tussendoor.
Meerdere feesten, donders veel vergaderingen en veel te veel daarnaast.

Als bestuurder is dit moment een beetje het begin van het eind, het jaar loopt rustig aan af en we gaan bezig met een nieuw bestuur. Ik vind het leuk, maar tegelijkertijd ook een beetje eng ofzo. Alles waar je een jaar mee bezig bent geweest moet je binnenkort loslaten en in de handen leggen van een ander. Gaat die het wel “goed” doen en snapt die wat je visie was, wat gaan ze daarmee doen. Allemaal punten waar we nu over na aan het denken zijn.

Richting het eind van kwartiel 4 zal ik nog de kans krijgen een laatste bestuurspraat te uploaden als het goed is, dus ik houd jullie op de hoogte.
Tot dan, allemaal veel succes met jullie examens en het laatste kwartiel, jullie kunnen het!!

Groetjes,
Greben