Maandagochtenden

Hallo allemaal,

De Eerste school week is al geweest, wat was dat weer wennen zeg. Na twee weken veel eten weinig doen, er toch weer maximaal tegen aan met twee vakken, bestuur en commissie werk. Het klinkt misschien raar maar in de vakantie miste ik het toch echt, lekker structuur in mijn leven en vooral het drukke van mijn leven. Hebben jullie dat ook zo erg?

Het is nu heerlijk maandag ochtend zat te denken wat ik vandaag ga doen en het allemaal even inplannen, en ik kom er achter dat ik eigenlijk bijna niks meer te doen heb behalve deze bestuurpraat schrijven heerlijk. Vanavond de eerste sessie van bijles, veel mensen zijn er erg enthousiast voor en de begeleider vind het ook leuk. 

Niet iedereen leest zo ver maar voor de mensen die het wel doen, Het bestuur is bezig met workshops geven en de eerste gaat 26-2-2019 al plaatsvinden, hij gaat over LaTeX, super interessant onderwerp en erg nuttig voor de techneuten onder ons. Binnenkort gaan jullie hier meer over horen.

Dat was het dan wel,

Jarno