Novel-T Lunchlezing

20/05/2021

Details:

Naam Excursie en Lezingencommissie E-mail excursie@svwatt.com Categorie Lezing

Planning

Datum:
Tijd:

Heb je een innovatief idee en wil je hiermee aan de slag? Novel-T stelt hun middelen beschikbaar om jouw business idee te valideren, te ontwikkelen en te laten groeien. Krijg inspiratie, kennis en coaching van de experts en ervaren business developers. Novel-T is een non-profitorganisatie, dus je hebt geen kosten of aandelenverlies. Als het meest ondernemende universitaire ecosysteem van Nederland faciliteert het innovatie en startups voor meer dan 35 jaar.

Novel-T verbindt ook studenten en talenten met de lokale bedrijven. Ze machten jou aan studiegerelateerde businesscases in allerlei vormen, zoals stages, afstudeeropdrachten en bijbanen. Als student krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk en impact te creëren.

Leden van S.V. Watt ontvangen bij deelname van de lunchlezing een gratis lunch dezelfde dag bezorgd op een locatie binnen Enschede. Vul je telefoonnummer in als je wilt weten wanneer deze voor je deur staat.

Deze online lunchlezing is interessant voor studenten die geinteresseerd zijn in het ondernemerschap, zowel als studenten die een uitdagende stagepositie zoeken in lokale start-ups. De lezing wordt via Microsoft Teams gegeven, en kan bezocht worden door op de link te klikken die een dag van tevoren in je mailbox verschijnt. Mocht je de link niet ontvangen hebben, of heb je andere problemen? Stuur dan even een mailtje naar excursie@svwatt.com

    Disclaimer: Door je aan te melden voor deze activiteit, gaat je ermee akkoord dat je informatie wordt gedeeld met de commissie.