MA-IT Lezing Control Engineering

16/12/2020

Details:

Naam Lezingencommissie E-mail excursie@svwatt.com Categorie Lezing

Planning

Datum:
Tijd:

Op woensdag 16 december 2020 neemt oud TN student Bouke Boumeester je vanaf 12:00 mee in de wereld van Control Engineering.

Control Engineering beheerst dynamische systemen door aan de hand van metingen een proces bij te sturen. De meting wordt vergeleken met de gewenste waarde en bijgestuurd om een bepaald gewenst resultaat te produceren. Door het dynamisch gedrag van een systeem te bestuderen kan door toepassing van regeltheorie een stabiel systeem ontworpen worden dat snel tot het gewenste resultaat leidt.

MA-IT (My Automation-Information Technology) helpt bedrijven en organisaties bij het uitvoeren van projecten op het gebied van engineering, industriële automatisering of kantoorautomatisering.

Deze online lezing is interessant voor studenten van Technische Natuurkunde, Elektrotechniek, zowel als Technische informatica. De lezing wordt via Microsoft Teams gegeven, en kan bezocht worden door op de link te klikken die een dag van tevoren in je mailbox verschijnt. Mocht je de link niet ontvangen hebben, of heb je andere problemen? Stuur dan even een mailtje naar excursie@svwatt.com

    Disclaimer: Door je aan te melden voor deze activiteit, gaat je ermee akkoord dat je informatie wordt gedeeld met de commissie.