Kite Robotics Lunchlezing

25/05/2021

Details:

Naam Excursie en Lezingencommissie E-mail excursie@svwatt.com Categorie Lezing

Planning

Datum:
Tijd:

Kite Robotics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor het reinigen van het exterieur van gebouwen op een snelle, precieze, veilige en kostenbesparende wijze. Gebouwen worden steeds slimmer en geavanceerder, maar de manier van reinigen blijft achter. Kite Robotics brengt daar verandering in: met hun robots is het onderhoud van gebouwen toekomstbestendig.

Deze online lunchlezing zal het hebben over wat Kite Robotics ontwikkelt en hoe het is om te werken bij een technologie start-up. De lezing wordt via Microsoft Teams gegeven, en kan bezocht worden door op de link te klikken die een dag van tevoren in je mailbox verschijnt. Mocht je de link niet ontvangen hebben, of heb je andere problemen? Stuur dan even een mailtje naar excursie@svwatt.com

Leden van S.V. Watt ontvangen bij deelname van de lunchlezing een gratis lunch dezelfde dag bezorgd op een locatie binnen Enschede. Vul je telefoonnummer in als je wilt weten wanneer deze voor je deur staat.

    Disclaimer: By signing up to this activity, you agree to the fact that your information will be shared with the commission.