Excel Workshop

21/06/2021

Details:

Naam Workshop Commissie E-mail workshops@svwatt.com Categorie Workshop

Planning

Datum:
Tijd:

Wil je graag wat meer met Excel doen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is deze workshop voor jou!

Robin Westerik zal een digitale workshop geven over verschillende handige trucjes die je in Excel kan toepassen om razendsnel je data te bewerken en gelikt te presenteren. Bij inschrijving krijg je wat oefensheets meegestuurd die je tijdens de workshop gebruikt om het geleerde direct toe te passen en om er later op terug te kijken.

De workshop zal zo’n anderhalf uur duren en zal gaan over alle belangrijke functies die Excel te bieden heeft. Met deze informatie op zak heb je een solide basis dat je later kan uitbreiden waar nodig.

Deze online workshop is interessant voor studenten van al onze studies. De workshop wordt via Microsoft Teams gegeven, en kan bezocht worden door op de link te klikken die een dag van tevoren in je mailbox verschijnt.

LET OP : Bij de workshop wordt er met Engelse formules gewerkt (i.p.v. Nederlands). Dit is omdat verreweg de meeste computers een Engelse Excel hebben, en de meeste documentatie gemaakt is voor de Engelse Excel. Mocht je toch een Excel hebben met Nederlandse formules, kan je deze via deze handleiding omzetten.

    Disclaimer: Bij aanmelding accepteer je dat deze informatie gedeeld wordt met de commissie.