Op safari naar de Efteling

Op 13 november 2022 zijn Connor en Bob op safari gegaan in de Efteling. Nu was dit niet alleen heel gezellig voor de twee maar ook heel erg leerzaam. Nu vraag je je misschien af, “Maar bestuurspraat hoezo was het leerzaam?”. Dat heeft te maken met de wachtrijen en de attracties waar de twee in zijn gegaan. Dus hierbij het overlevings advies als je naar de Efteling toe gaat.

Wat je ook doet, ga niet in de singles rij staan. Het lijkt erop dat je tijd wint maar dat is niet zo. Het duurt zelfs langer terwijl de rij 100 keer kleiner is. Na een uur in de rij hebben gestaan waren Connor en Bob eindelijk aan de buurt maar ze moesten appart in de attractie en personen die later in de normale rij stonden waren nog eerder aan de buurt. Dus de single rij is een no go.

De tweede fout dat Connor en Bob hadden gemaakt is in de rij gaan staan voor de attractie Symbolica. Dit is de meest saaiste die ze bij de efteling hebben. Ze hebben een uur buiten in de wachtrij gestaan voor een attractie waarbij je vervolgens nog eens een half uur binnen in de wachtrij staat. Over de attractie zelf gaan we niet te diep op in. Neem maar aan dat die saai was.

Nu is het de Efteling en je kunt niet naar de Efteling gaan zonder dat je door het sprookjesbos bent heen gelopen. Nu ziet het er grappig en leuk uit allemaal maar voor de rest is het niet zo heel bijzonder.