Het 3de Lustrum der S.V. Watt

Het Lustrum

Dit jaar is een bijzonder jaar, de vereniging wordt 15 jaar oud! De meeste mensen weten dan al hoe laat het is maar voor wie er nog niet bekend mee is: iedere 5 jaar viert de vereniging een lustrumjaar waarin groot uitgepakt wordt! Dit jaar hebben wij als commissie het genoegen om dit feest neer te mogen zetten. Het neerzetten van een groep die dit soort grote evenementen aan wilt pakken is natuurlijk altijd lastig, maar over de zomervakantie en het eerste kwartiel is het toch wel goed gelukt. Iedereen in onze commissie heeft al eens eerder in een ander commissie of zelfs een bestuursjaar meegedraait, hierdoor denken wij met onze groep genoeg ervaring te hebben om hier een geweldig jaar van te maken!

nog meer info

Week 3.3: De Escape Room

Wij zijn druk bezig geweest om zelf een escape room te maken. Als onze eerste activiteit voor het lustrum krijgen jullie allemaal de kans om hem uit te proberen. Daarbij natuurlijk ook om de snelste tijd neer te zetten! 

Week 3.6: Archery Tag

Als tweede activiteit hebben wij gekozen om het woord actief in activiteit waar te maken. Voor diegene die het niet kennen, archery tag is een soort trefbal spelen maar dan met pijl en boog. Kom vooral langs met vrienden om elkaar af te schieten. Na het harde sporten is er ook nog de mogelijkheid om te genieten van een biertje.

Week 4.2: Waterskiëen

Waar onze lustrumweek steeds dichterbij komt gaan we nog van één losse activiteit genieten. We gaan namelijk waterskiëen op het Rutbeek! Laat iedereen zien wat voor een skills je hebt op ski’s of kom juist om te leren hoe het moet.

Week 4.6: Lustrumweek

De tijd is daar, de week van ons lustrum! Helaas is onze dies zelf op de zaterdag dus moeten we ons feest op een andere dag houden. Dit betekent echter niet dat het geen volle week gaat worden!

Op maandag hebben we de opening van ons lustrumweek, waar we ijs uitdelen in de middag bij ons hok. ’s Avonds zullen we een roast and roast doen. Hier gaan we heerlijke stukken vlees roasten maar ook de vereniging zelf. We hebben een avond vol met grappen voorbereid waar het bestuur, de commissies en de leden allemaal even aangekeken zullen worden 😉.

Vervolgens op de dinsdag houden wij een symposium. Hier kun je eventjes uitrusten van alle fysieke activiteiten en genieten van interessante lezingen van bedrijven die we geregeld hebben.

Op de woensdag gaan we de snelheid opzoeken, en dit doen we op de kartbaan in oldenzaal. Als het je niet lukt om de snelste tijd op de baan neer te zetten is er nog een kans voor je om te winnen vandaag. In de avond hebben wij namelijk nog een pubquiz geregeld.

Dan op de donderdag, de knaller! Op donderdag geven we ons daadwerkelijke lustrumfeest. Deze geven wij in de Generaal. Naast het standaard goudgele gerstenat en wijn zullen wij ook nog drankjes en activiteiten in ons thema hebben!

Als laatste, op de vrijdag, komen we nog één keertje samen om allemaal brak te genieten van een ontbijt. Hier kunnen we terwijl we moeilijk wat broodjes naar binnen werken nog even terugkijken op alle mooie activiteiten die we hebben gehad.

Sommige activiteiten hebben beperkte ruimte.
VOL=VOL

  voornaam (verplicht)

  achternaam (verplicht)

  studentnummer (verplicht)

  e-mailadres (verplicht)

  Lid bij S.V. Watt

  activiteiten:
  alle activiteiten (€4 korting) € 25 -- 25ik kies losse activiteiten

  archerytag € 6 -- 6
  waterskien € 12.50 -- 12.50
  Roast and Roast € 5 -- 5
  brak ontbijt € 2.50 -- 2.50
  symposium € 0 -- 0

  Maat voor het vest (alleen invullen als bovenstaande is aangekruist)

  alvast aanmelden voor pubquiz:
  (teams van 4 - 6 personen, vul allemaal dezelfde teamnaam in)

  Teamnaam:

  opmerkingen:

  totale kosten:

  door op de knop "verzenden" te drukken maak jij jou aanmelding voor het lustrum definitief samen met de kosten die hier bij horen

  Merchandise pakket

  Natuurlijk is dan de vraag wat zit er in dat geweldige merchendise pakket?

  een deel houden we nog even een verrassing maar we kunnen al wel zeggen dat er een speciaal lustrumvest en een mooie zonnebril om wat te hebben voor de zomer en de winter

  vragen? Wij staan voor je klaar