Nest-Fly Lunchlezing

17/05/2021

Details:

E-mail excursie@svwatt.com Categorie Lezing

Planning

Datum:
Tijd:

Drones zijn de toekomst! Wil jij meer weten over deze nieuwe techniek? Ben je benieuwd wat een drone-in-a-box solution is? En wil je meer weten over wat er allemaal schuilgaat achter de wereld van drones? Kom dan op 17 mei om 15:00 naar de lezing van Nest-Fly Technologies! Deze nieuwe spin-off van Saxion gaat een thuisbasis voor elke drone maken zodat ze altijd klaar staan voor de volgende missie. Meld je nu aan en leer meer bij:

Deze online lunchlezing zal het hebben over wat Nest-Fly Technologies tot stand is gekomen en wat het ontwikkelt. De lezing wordt via Microsoft Teams gegeven, en kan bezocht worden door op de link te klikken die een dag van tevoren in je mailbox verschijnt. Mocht je de link niet ontvangen hebben, of heb je andere problemen? Stuur dan even een mailtje naar excursie@svwatt.com

Leden van S.V. Watt ontvangen bij deelname van de lunchlezing een gratis lunch dezelfde dag bezorgd op een locatie binnen Enschede. Vul je telefoonnummer in als je wilt weten wanneer deze voor je deur staat.

    Disclaimer: Door je aan te melden voor deze activiteit, gaat je ermee akkoord dat je informatie wordt gedeeld met de commissie.