Huidig bestuur

Voorzitter: Anja Jonas
Secretaris: Gerben Braakman
Penningmeester: Noah van der Vuurst
Commissaris onderwijs: Jarno Voortman
Commissaris intern: Ludo Laane
Commissaris extern: Brent Verharen
Commissaris internationaal: Anique Faasen


v.l.n.r. Jarno, Gerben, Ludo, Anja, Brent, Noah en Anique

Op de bovenstaande foto ziet u het 15e bestuur der studievereniging Watt.
Zoals te zien in de bovenstaande foto bestaat het bestuur ook dit jaar weer uit zeven koppen.
Bestaande uit studenten van Elektrotechniek, Technische Informatica, Technische Natuurkunde & Technische Commerciële Textielkunde.

Als bestuursquote heeft het 15e bestuur: Watt is verbreding. Het was daarom ook haar intentie om de vereniging in het algemeen te verbreden. Zowel op internationaal, als nationaal gebied. Zo wordt er momenteel meer gelet op het internationaliseren van de vereniging en zijn er vertaalde documenten in het Watthok te vinden. En op nationaal gebied wordt er gekeken naar multidisciplinaire projecten, waarbij Watt zou kunnen samenwerken met andere verenigingen en organen binnen Saxion, zoals het Fablab. Verder wordt ook gekeken naar het verschaffen van gratis studiemateriaal in het Watthok, waar afspraken voor gemaakt zijn met sponsoren.

Daarnaast is jaar 2018-2019 het jaar van de studiereis naar Budapest en de oprichting van de ProminenCie (cantuscommissie), de PixCie (fotocommissie) en de Ledenweekendcommissie. En niet te vergeten is dit het jaar dat de enige echte Wattsokken en Wattslippers bij de merchandise zijn verschenen en er een nieuwe bank in het Watthok is!