Penningmeester

Noah van der Vuurst
penningmeester@svwatt.com

Contactpersoon voor:
SPiN
De consumptiekast
Declaraties

Hallo allemaal,

Ik ben Noah van der Vuurst en ben dit jaar bij het 15e bestuur der s.v. Watt de penningmeester.
In 2017 ben ik begonnen met mijn eerste jaar elektrotechniek en halverwege het jaar raakte iets meer bekend met s.v. Watt. Na dat ik bij 1 of 2 borrels ben langsgekomen had de borrelcommissie mij praktisch al geadopteerd. Grotendeels door de BrakCie ben ik bekend geraakt met het 14e bestuur, dat gaat natuurlijk lekker makkelijk als de enige commissie waar je in zit 3 bestuursleden heeft. De combinatie van een gezellig bestuur en een geweldige borrelcommissie is wat mij uiteindelijk steeds meer en meer geïnteresseerd liet raken in de vereniging.
Een stressvolle 4e periode later was ik plotseling kandidaat-bestuur met 7 mensen die ik bijna nog nooit van mijn leven gesproken had. Nou heb ik het geluk dat ik in een geweldige groep ben beland en dat het professioneel en persoonlijk vanaf begin af aan heel soepel ging.
Ik ben penningmeester geworden omdat plannen niet mijn beste punt is maar cijfers wel, dus hoop ik een van mijn slechter punten te verbeteren door een van mijn betere punten toe te passen. Wat ik doe als penningmeester is het bijhouden van alle financiële boekhouding, incasso’s en het bijhouden van alle andere financiële regelingen.